Professionele en betaalbare websites

Custom design

Wij ontwerpen een volledig custom design voor uw website geheel naar uw wens, waarbij design en gebruiksvriendelijkheid voor u en uw bezoeker volledig tot zijn recht komt. Heeft u een iets kleiner budget, dan kunnen wij hiervoor één van onze thema's gebruiken die wij volledig naar uw wensen omzetten. Vraag naar de mogelijkheden.

Flexibel te gebruiken van blog tot webshop

Onze websites bouwen we in het populaire Wordpress. Gebruiksvriendelijk, stabiel en in vele vormen uit te breiden. Voor het presenteren van uw referenties, werk of fotomateriaal zijn de mogelijkheden eindeloos. Het integreren van nieuwe functionaliteit binnen WordPress is zelden een probleem.

Media Support

WordPress biedt uitgebreide media support. Of u nou afbeeldingen, video's, foto galerij, YouTube video's, Vimeo of elke andere vorm van media wilt gebruiken.

SEO Vriendelijk

Het hebben van een SEO (Search Engine Optimization) vriendelijke website is een must. Wij installeren standaard een SEO plugin die u eventueel naar wens kunt instellen.

Hoe veilig is WordPress?

Vanuit de basis is WordPress een robuust en veilig content management systeem. Door het gebruik van additionele veiligheid plugins maken we onze websites nog veiliger.

Meertalig

Indien uw website in meerdere talen moet worden uitgevoerd is dat geen probleem binnen WordPress. Met behulp van de WordPress Multi Language plugin kunnen meerdere talen worden toegevoegd.

Prijsindicatie

Omdat elke klant andere wensen aan zijn of haar website stelt, is het niet mogelijk een exacte prijs vooraf te stellen.

Wij bieden u een betaalbare website!

Mail voor meer informatie naar info@ooost.nl