Geef uw bedrijf de uitstraling die hij verdient!Creatieve ontwerpen

OOOST denkt graag met u mee!.

Wij ontwerpen alle (on)denkbare communicatie-uitingen en leveren voor u het totaalpakket. Van concept tot drukwerk, kwalitatief en betaalbaar. Wilt u kennis met ons maken of eens samen brainstormen over uw wensen dan bent u uiteraard van harte welkom bij ons op kantoor. Bent u een startende ondernemer? Dan helpen wij u graag op weg. Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen ten opzichte van uw huidige reclamemaker? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.


DTP werkzaamheden

Naast onze creatieve diensten zijn wij ook technisch uitvoerder achter onze computer. Een voorbeeld hiervan zijn handleidingen, fotobewerkingen, het vrijstaand maken van afbeeldingen of het opmaken van diverse uitingen binnen een vaste stijl.


Vrijstaand maken van afbeeldingen

Wanneer een foto van een product van bijvoorbeeld uw webshop geplaatst moet worden op een gekleurde achtergrond, dient deze vrijstaand te zijn. Dit gebeurd voor het beste resultaat door een clipping path langs het vrijstaand te maken object te tekenen. Dit gebeurt met uiterste precisie. Wij bieden deze dienst tegen spotprijzen! Vraag naar de mogelijkheden.